Locatie en Routebeschrijvingen
Locatie en route: Latente Talenten, Stichting voor Amateurkunst, Halle, Gelderland, centraal gelegen in de Achterhoek tussen Zelhem en Ruurlo.
 
Stichting Latente Talenten is gehuisvest in de gerenoveerde woonboerderij "Nieuw Haverkamp" op het adres Dwarsdijk 8 te Halle. De deel van de boerderij is in het najaar van 2004 omgebouwd tot een atelierruimte waar maximaal 20 mensen tegelijkertijd kunnen schilderen en tekenen.

Bij het oprijden van het erf zijn er direct rechts drie parkeerplaatsen, plus nog een vijftal aan het einde van het erfpad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

's-Winters is de deel verwarmd en 's-zomers staan de grote deuren open in de dan koele deel. Bij mooi weer kan in de tuin worden geschilderd. Op het erf is parkeergelegenheid ingericht. Men moet er STAPVOETS rijden, dwz 5 km per uur. 's-Avonds is de inrit herkenbaar aan de verlichting. De naamborden rond het erf maken Latente Talenten makkelijk herkenbaar voor bezoekers en deelnemers.
Routekaart vanaf de snelwegen A1 en A12

Routebeschrijving:
Vanuit Zelhem of Ruurlo rijdt men over de provinciale weg N315 tot in de "Veldhoek", makkelijk te herkennen omdat dit de enige plek is aan de weg waar je vaart moet minderen tot 50 km per uur. In de Veldhoek zijn drie zijwegen: de weg over landgoed Het Zand naar Varssele en Hengelo (Gld), aan dezelfde kant een straat met bebouwing, en aan de andere kant van de weg de Schapendijk. Die moet u inrijden. Vanuit Zelhem is de Schapendijk de enige zijweg rechts, vanuit Ruurlo is dat de enige zijweg links.

Rij de Schapendijk af. Aan het eind is een bruggetje, ga over de brug rechtsaf de Veengoot op. Rij de Veengoot af en tel de bruggetjes aan uw rechterhand. Het vierde bruggetje is de kruising van de Dwarsdijk en de Veengoot. Sla hier linksaf en direct weer links het erf van Latente Talenten op. De ingang is met kleurige spandoeken aangegeven.

Routekaart vanaf de Veldhoek
Zie ook: Google Maps
Download: Google Earth coördinaten (KMZ-bestand)